El İşi Örnek

İki Şiş Örgü Yapraklar Yelek Modeli Yapımı

Örgü çocuk yeleklerinde yada kendinize öreceğiniz kıyafetlere uygulayabileceğiniz bu güzel modelden sizler de yapmak ister misiniz?

Bayan örgüleri, çocuk örgüleri ve bebek örgüleri ile ilgileniyorsanız size süper bir model sunuyoruz. Model iki şişle yapılan örgü yapraklar modelidir. Yaprak motifleri örgüde belirgin bir şekilde görünüyor. Bundan dolayı da örülen her şeyde kendini gösteriyor. Kış aylarının özellikle de soğuk günlerinde kadınlar evde oturarak örgü örmeyi tercih ediyorlar. Ülkemizde örgüye yönelen binlerce kadın var. Yaptıkları örgüleri sosyal medya hesaplarında paylaşıyorlar. Bir çok modele yapılan yorumlar arasında da nasıl yapıldıkları soruluyor.

Bebek ve çocuk örgüleri yapacak olanların tercih edebileceği ve iki şişle yapılan örgü modeli tek renk örülüyor. Miniklere yelekler, kendinize kazaklar, çocuklara atkılar gibi bir çok örgüleri bu motifleri kullanarak yapabilirsiniz. Anlatım 20 dakikalık bir youtube videosuyla gösterilmiştir. Aşağıdaki videoda yaprak motiflerinin yapımı ve örgünün devamı gösterilmiştir.

Örgü Yapraklar Yelek Motifleri Yapılışı

KAYNAK https://www.kolayhobiler.com